Hoewel de Scheveningse haven al jaren de perfecte plek is voor mensen die ‘lekker uitwaaien’ willen combineren met een prima hapje en drankje, was het aanbod op evenementengebied beperkt. Je kon natuurlijk een restaurant voor een bruiloft of bedrijfspresentatie afhuren, maar dan zat je vaak wel meteen ‘vast’ aan een specifiek concept of keuken. Met de komst van BLUevents – licht, ruim, fantastisch uitzicht – is daar verandering in gekomen…

De haven is zowel voor business als pleasure een ideale spot., want vanwege de unieke sfeer – een mix van authentiek en modern – bijvoorbeeld. Maar ook omdat je er nog ouderwets makkelijk kunt parkeren. Bovendien wandel je zo het strand op; een betere setting voor een romantisch trouwfeest of inspirerende vergaderlocatie  is in Nederland nauwelijks voor te stellen.”

BLUevents wil vooral géén restaurant zijn. Wij voeren bewust geen vaste keuken en hebben geen reguliere openingstijden. Wat we mensen wel bieden, is een enorme mate van flexibiliteit. Bij ons worden events exact volgens je wensen vormgegeven. Zo werken we samen met een groot aantal partners, variërend van professionele cateraars tot creatieve bedrijven die de aankleding kunnen verzorgen. De mogelijkheden zijn, ook prijstechnisch, legio. Van informele vrijdagmiddagborrels tot spraakmakende productintroducties, en van intieme kookworkshops tot onvergetelijke themabruiloften; Blu Events is dé thuishaven voor evenementen!”

 

BLU
Schokkerweg 37 (2e haven)
T.0657147281
E.info@bluevents.nl
www.bluevents.nl